Телефонуйте куди завгодно і розмовляйте скільки завгодно. Наша компанія реалізує IP-телефонію за допомогою технології SIP.

SIP (англ. Session Initiation Protocol – протокол встановлення сеансу) – протокол передачі даних, що описує спосіб установки завершення призначеного для користувача інтернет-сеансу, що включає обмін мультимедійним вмістом (IP-телефонія, відео-та аудіоконференції, миттєві повідомлення, онлайн-ігри).

sip

Протокол описує, яким чином клієнтську програму (наприклад, софтфон) може запросити початок з’єднання в іншого, можливо, фізично віддаленого клієнта, що знаходиться в тій же мережі, використовуючи його унікальне ім’я. Протокол визначає спосіб узгодження між клієнтами про відкриття каналів обміну на основі інших протоколів, які можуть використовуватися для безпосередньої передачі інформації (наприклад, RTP). Допускається додавання або видалення таких каналів протягом встановленого сеансу, а також підключення та відключення додаткових клієнтів (тобто допускається участь в обміні більше двох сторін – конференц-зв’язок). Протокол також визначає порядок завершення сеансу.